banner 1280x290 new

Ξεκινά η 3η Σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λιβαδειά

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea

image001 45

 
Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Επιμελητήριο Βοιωτίας μετά τη μεγάλη επιτυχία της 2ης  Σειράς Βοιωτίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, προχωρούν στη διοργάνωση της 3ης Σειράς, που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, στη Λιβαδειά, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής, μέσα από την επένδυση στη γνώση και στο ανθρώπινο δυναμικό.
 
 KANTE MAΣ LIKE  E-sterea
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που προσφέρει η ΕΕΔΕ από το 1989 σε 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα προετοιμάζει και παρέχει σφαιρική γνώση για το Management, εμπλουτίζει την υπάρχουσα εμπειρία με νέες τεχνικές και μεθόδους διοίκησης, δίνει έμφαση στην πράξη χωρίς να παραβλέπει τη θεωρία, έχει δυναμική ευελιξία και προσαρμόζεται στην επικαιρότητα και την επιχειρηματική τακτική. Η πραγματική αξία του Προγράμματος φαίνεται μετά την αποφοίτηση: η "απογείωση" στην καριέρα του αποφοίτου είναι η ανταμοιβή στην επένδυση που έγινε.
Αναγνωρίζεται από οργανισμούς και επιχειρήσεις, ως ένα πρόγραμμα με σαφή προσανατολισμό και εφαρμογή, ενώ διαθέτει άριστο και έμπειρο επιτελείο εκπαιδευτών, που συνδυάζουν γνώση με πολυετή εργασιακή και διδακτική εμπειρία.
 
Επισημαίνεται δε ότι στα 30 χρόνια λειτουργίας του προγράμματος πάνω από 2.000 εταιρίες, έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους ενώ έχουν αποφοιτήσει, πανελλαδικά, περισσότερα από 4.600 στελέχη.
 
Το πρόγραμμα αναπτύσσεται σε πέντε θεματικές ενότητες που καλύπτουν όλες τις λειτουργίες της σύγχρονης επιχείρησης. Η συνολική διάρκεια του Προγράμματος ανέρχεται σε 400 ώρες και υλοποιείται δύο φορές τον μήνα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18  Oκτωβρίου  2019 και θα ολοκληρωθεί 22 Μαΐου 2021.
 
H διδασκαλία βασίζεται στη διαδραστική προσέγγιση και χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι όπως: CaseStudies, SyndicateCases, PracticalExercises, FocusExamples, TeamProjects, Games, RolePlaying.
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις προς τους εισηγητές και σε συνδυασμό με την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις γνώσεις, που έχουν αποκομίσει από την επόμενη ημέρα στην εργασίας τους.
 
KANTE MAΣ LIKE  E-sterea
 
Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας!!
 
Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.
Υπεύθυνος του προγράμματος, εκ μέρους του Επιμελητηρίου Βοιωτίας είναι ο κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους, Οικονομικός Επόπτης του.
Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΕΕΔΕ. Υπεύθυνος προγράμματος: Μάκης Φιτέογλου
τηλ.: 2102112000 (εσωτ. *601), email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.eede.gr
 
Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ: http://bit.ly/EEDE_MBA
 
 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Αγνιάδης

 

 

 

camora

 

 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea

 
 
 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea

pitbulneobrosta

logo kritikos
ΘΗΒΑ - ΠΑΡΟΣ

argiris taxi

 

lempesis

lefkiano

estereaWebp.net gifmaker

anakainiseis

camora

 

monomaxoi2

SERVICESMALL

KTEL THIVAS

ARGIRIS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ -  ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΑΦΙΣΣΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ARGIRIS 2

remos

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
theseis ergasias

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK