Booking.com

 

banner 971x375 okmikro

Ντίνος Τυρηνόπουλος: Καταγγέλλει το Νοσοκομείο Θηβών!! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!!! Κατάντια και ξεφτίλα για την υγεία στην περιοχή μας...!

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

Ο Ντίνος Τυρηνόπουλος Νέος Διοικητής στο Νοσοκομείο Θήβας

 

Ένα περιστατικό που έζησα κι εγώ λίγες ημέρες με συγγενικό μου πρόσωπο, ήταν πραγματικά λυπηρό για εμένα και την οικογένεια μου!!

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

Η γιαγιά μου Αγγελική Παπαναστασίου ,εισήχθη στο Νοσοκομείο της Θήβας το Σάββατο στις 26/12/2020 επειδή δεν αισθανόταν καλά, αφού καλέσαμε για ασθενοφόρο από το γηροκομείο του Αγίου Αθανασίου στο Πυρί Θηβών, το νοσοκομείο δεν μπορούσε να ανταποκριθεί γιατί δεν είχε ασθενοφόρο όπως μας είπαν και μας παρέπεμψαν στην Λειβαδιά.

Καλέσαμε ασθενοφόρο απο την Λειβαδιά στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου και μέχρι της 22:00 το βράδυ δεν είχε έρθει. Μετά απο 3 ώρες αναμονής του ασθενοφόρου, αναγκαστήκαμε να την βάλουμε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό μου και να την μεταφέρω εγώ.

 

 

Αφού υποβλήθηκε βάση πρωτοκόλλου σε rapid test προληπτικά, το οποίο βγήκε αρνητικό εν συνεχεία μας είπαν για να της κάνουν αξονική τομογραφία ούτως ώστε να γίνει διάγνωση, θα πρέπει να μπει σε κατάσταση καραντίνας μέχρι να βγεί το μοριακό τεστ. Όπως μας ενημέρωσαν το μοριακό τεστ θα έβγαινε την Δευτέρα το απόγευμα για να μπορέσει να κάνει την αξονική την Τρίτη το πρωί στις 29/12/2020. Μετά από τόσες ημέρες αναμονής όπως ήταν αναμενόμενο, με πλήρη αδιαφορία, το επόμενο 24ωρο επιδεινώθηκε η κατάσταση της και θα έπρεπε κατά την γνώμη μου, την Δευτέρα το πρωί οπωσδήποτε να υποβληθεί στον αξονικό τομογράφο έστω και με rapid test εφ’όσον βγήκε αρνητικό, για να βγει η διάγνωση και να ακολουθηθεί κάποια συνταγογράφηση για Φαρμακευτική αγωγή.

Ενώ την Δευτέρα το απόγευμα με διαβεβαίωσαν ότι την Τρίτη το πρωί θα έχει βγει μοριακό τεστ, για να μπορέσει να μπει στον αξονικό τομογράφο για να δούμε τι συμβαίνει. Το βράδυ προς ξημέρωμα της Τρίτης η γυναίκα έπεσε εν τέλει σε κώμα, χωρίς να ξέρουμε ακόμα τι έχει.

Την Τρίτη 29/ 12/2020 λοιπόν αφού δεν έβρισκα κανέναν να με ενημερώσει κάποια στιγμή στις 18:00 το απόγευμα βρήκα την προϊσταμένη για να την ρωτήσω τι έδειξε το αποτέλεσμα της αξονικής τομογραφίας.

Έχοντας υπ’όψιν την διαβεβαίωση, αφού έχω μιλήσει με τον Διοικητή κ.Κωνσταντίνο Χροναίο ότι θα μπεί την Τρίτη, αφού έψαχνα να βρώ απεγνωσμένα κάποιον να με

ενημερώσει τι έδειξε η αξονική τομογραφία, βρήκα στις 18:00 το απόγευμα την προϊσταμένη και κατά έκπληξη μου, μου λέει ότι λόγω φόρτου εργασίας και αυξημένης κίνησης στον αξονικό τομογράφο δεν μπόρεσαν ούτε σήμερα Τρίτη να της κάνουν και θα γίνει την Τετάρτη στις 30/12/2020.

 

Παρ’όλα αυτά μαθαίνω κατά τύχη, ότι κάποιος κύριος αφού εισήχθη την ίδια μέρα με rapid test τον έβαλαν αμέσως και έκανε αξονική τομογραφία!! Χωρίς να ακολουθηθεί η προτεραιότητα και η κρισιμότητα της κατάστασης. Μάλλον υπάρχουν πολίτες, πρώτης και δεύτερης κατηγορίας!!

 Ακουσον, άκουσον!! Κι’εμείς περιμένουμε από το Σάββατο χωρίς διάγνωση.

Ντρέπομαι που είμαι πολίτης αυτής της πόλης και κάποιοι κύριοι Ιατροί, που γνωρίζω την τακτική τους, έχουν μετατρέψει το Νοσοκομείο σε «μαγαζάκι» τους.

Καταγγέλλω το νοσοκομείο της Θήβας για αυτές τις τριτοκοσμικές συμπεριφορές, της κατάντιας και της ανυπαρξίας. Θα προσφύγω νομικά για ηθική βλάβη καθώς και για ψυχική οδύνη που υπέστη η οικογένειά μου !! Αυτό το αχαρακτήριστο πράγμα στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, λέγεται ΥΓΕΙΑ!! 

τ. Δημοτικός Σύμβουλος Θηβαίων

Ντίνος Τυρηνόπουλος

 

 

 

camora

 

 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

 
 
 
 

KANTE MAΣ LIKE  E-sterea.gr

 

back To school livadeia facebook 600x500

SHEIN Many GEO's

SHEIN Many GEO's

AliExpress WW

ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

AliExpress WW

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

pnevmatika sokolatakia

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ- Ανασκαφές στο χτες...

sideri

poleitai

Booking.com

argiris taxi

 

lempesis

lefkiano

parostop

camora

 

monomaxoi2

KTEL THIVAS

 

 

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
 

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK